Contact

DENS tandartsen
Antoine Platekade 995
3072 ME Rotterdam (Kop van Zuid - Wilhelminapier)
Tel: 010-2900048
E-mail: info@denstandartsen.nl

Openingstijden
Ma t/m vr van 8.30-17.00 uur

Bij spoedgeval
In geval van ernstige pijnklachten na 17.00 uur doordeweeks en in het weekend kunt u contact opnemen met de spoedgevallendienst via telefoonnummer 010-4552155.

Routebeschrijving
DENS tandartsen is makkelijk te vinden door haar unieke locatie op de begane grond van 'New Orleans' - de hoogste woontoren van Nederland - op de Wilhelminapier op de Kop van Zuid in Rotterdam. Niet alleen is het uitstekend bereikbaar per auto, maar ook met het openbaar vervoer. Vanaf Wilhelminaplein is het circa 5 minuten lopen naar de praktijk.

Metro
- Vanaf Rotterdam Centraal neemt u metrolijn E richting Slinge of metrolijn D richting De Akkers en stapt u uit bij metrostation Wilhelminaplein.
- Vanaf Rotterdam Zuid neemt u metrolijn D of E richting Rotterdam Centraal. U stapt uit bij metrostation Wilhelminaplein.
- Vanaf Rotterdam Oost of West stapt u over op metrostation Beurs en neemt u vervolgens metrolijn E richting Slinge of metrolijn D richting De Akkers. U stapt uit bij metrostation Wilhelminaplein.

Tram
Op het Wilhelminaplein stoppen tramlijn 20, 23 en 25.

Watertaxi
Komt u met de watertaxi, dan kunt u uitstappen bij de halte Luxor of bij de halte Hotel New York.

Auto
DENS tandartsen is ook per auto zeer makkelijk te bereiken. Het is gelegen op de begane grond van woontoren New Orleans op de Wilhelminapier in Rotterdam vlakbij de Erasmusbrug op de Kop van Zuid.

Parkeren:
- Aan de overkant van de praktijk kan op Katendrecht in het gebied rond het Deliplein worden geparkeerd. Van hieruit is het via de nieuwe Rijnhavenbrug circa 5 minuten lopen naar de praktijk.
- In de directe omgeving van de praktijk op de Wilhelminapier zelf is ook voldoende parkeergelegenheid te vinden. Hier geldt op straat betaald parkeren van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 23.00 uur en op zondag van 12.00 tot 23.00 uur. De betaalautomaten accepteren chipknip, creditcard of 06-parkeren. Ook kunt u hier gebruik maken van de parkeergarage van het World Port Center (P3) waar onder meer contant kan worden betaald.